SupermArt

Denisa Teglas is een kunstenaar van 22 jaar met haar eigen atelier in hartje Antwerpen. Tijdens de lockdown wist ze met haar creativiteit geen blijf en de nood om te creëren en exposeren bracht haar aan het denken; hoe breng ik kunst tot bij de mensen? De enige publiek toegankelijke plekken waren de supermarkten en dat bracht haar op een lumineus idee.  Ze vroeg enkele winkels of ze haar werken mocht tentoonstellen tussen de rekken en dit bleek een overweldigend succes. Tijdens BREEDBEELD exposeren 9 kunstenaars in verschillende winkels in Berchem, zo brengt ze beeldende kunst op een toegankelijke manier tot bij de Berchemnaar.
Sabine Dils

Sabine Dils heeft na 7 jaar aan de Kunstacademie in Antwerpen de nodige ervaring opgebouwd. Schilderen is haar passie en ze haalt inspiratie uit dagdagelijkse dingen, waar haar fantasie mee aan de loop gaat en zij vervolgens probeert over te brengen op doek.

Carrefour Pulhof, Grotesteenweg 464.
Nieke Catteeuw

Nieke Catteeuw is opgeleid aan het Sint Lucasinstituut in Gent en vervolgde haar studies aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. In 2016 studeerde ze af als meester in de schilderkunst. Nieke laat zich inspireren door lichtinval, spelende schaduwen en diepte, of net het ontbreken daarvan. Zo creërt ze haar eigen droomwereld.

Proxy Delhaize, Gitschotellei 77
Puur Natuur, Driekoningenstraat 118
Carrefour Pulhof, Grotesteenweg 464.
Giulio Napoletano

Giulio Napoletano studeerde schilderkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en is gespecialiseerd in figuratief schilderen. Zijn werk is meditatief en geïnspireerd door het magisch realisme. Met de mysteries die verborgen blijven in de ondoorgrondelijke identiteit van de dromen, herinneringen en de natuur bouwt hij een figuratief verhaal waar je graag in zal verdwalen. 

Proxy Delhaize, Gitschotellei 77
Carrefour Pulhof, Grotesteenweg 464
Stoffen Eclips, Statiestraat 137
Robbe Vercammen

Robbe Vercammen is een Edegemse kunstenaar die al zijn hele leven creatief bezig is. Hij is volledig autodidact en dat geeft hem de vrijheid om naar hartenlust te experimenteren. Zijn memento mori-stijl mengt hij met neo-traditionele invloeden en al zijn werken draaien rond de spilkleuren paars, magenta en zwart. Hij heeft een passie voor mystiek en antiek en verwerkt deze in zijn werken. 

Carrefour Pulhof, Grotesteenweg 464
Puur Natuur, Driekoningenstraat 118.
Jyoti van Acker

Jyoti van Acker vond haar passie voor tekenen op zeer jonge leeftijd en besloot na haar middelbare schoolopleiding Schilderkunst en Monumentale Kunsten te gaan volgen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Haar focus ligt de laatste jaren meer op fotografie en haar inspiratie haalt ze uit haar geboorteland India en het contract met haar leven hier. Door middel van haar meestal zwart-wit fotografie wil ze aantonen dat de wereld net niét zwart-wit is, en dat de schoonheid zich ergens tussenin bevindt. 

Stoffen Eclips, Statiestraat 137
Pulhof, Grotesteenweg 464
Puur Natuur, Driekoningenstraat 118
ELLA GORIS

Ella Goris is afgestudeerd aan Sint-Lucas Antwerpen, vrije kunsten, in 2020. Ze laat zich inspireren door wat ze tegenkomt in het dagelijks leven. Haar leven is een constante toestroom aan inspiratie en deze impressies verwerkt ze in haar kunstwerken. Ze werkt dus zeer gevoelsmatig en intuïtief. Verder werkt ze graag aan reeksen zodat ze haar ervaringen van één dag kan bundelen. Hierin wisselt ze af tussen 2D en 3D.

Proxy Delhaize, Gitschotellei 77.
Maxime Verduijn

Maxime Verduijn is altijd op zoek naar een nieuw onderwerp om te schilderen. Net als zijn gedachten is logisch denken de basis van zijn bestaan. Wat niet kan worden verklaard is irrationeel en verwarrend. Zijn werken zijn voor hem de belichaming van pure intuïtie die tot bloei komt in een wereld die alleen hij het beste begrijpt en het meeste van geniet.

Proxy Delhaize, Gitschotellei 77
Mihaela Romanica

Mihaela Romanica is van Roemeense origina en leeft en creërt in Antwerpen. Ze volgde schilderkunst en daarna Monumentale kunst en Experimentele kunst aan de Academie van Schone Kunsten in Antwerpen. Mihaela werkt vooral thematisch en is altijd op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen door middel van verschillende materialen en methoden. Zo geeft ze haar eigen interpretatie aan de werkelijkheid en creërt ze haar eigen universum.

Proxy Delhaize, Gitschotellei 77
Carrefour Pulhof, Grotesteenweg 464.
Cheryl Twum-Berimah

Cheryl Twum-Berimah schilderde al voor ze kon schrijven. Cheryl is zich recent gaan verdiepen in de abstracte chaos van acryl pouring, een verftechniek waarbij je de verf op een bepaalde manier verdunt om hier vervolgens mee te gieten. Ze werkt graag met donkere kleuren en hierdoor komen vaak onverwacht haar onderbewuste diepe gevoelens op het doek terecht. Zo weet ze zelf nooit hoe het eindresultaat zal zijn.

Carrefour Pulhof, Grotesteenweg 464.

Bekijk ook: